PGMBD

ZWO

printen

Ds. Irene Pluim vertrekt uit onze gemeente!


26-07-2020

Vorige week heeft ds. Irene Pluim een beroep ontvangen vanuit de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze. Ze heeft besloten om dit beroep aan te nemen.

Hiermee komt er een einde aan een lange verbintenis met onze gemeente: eerst met de Protestantse gemeente Sittard, toen met die van Sittard-Grevenbicht en laatstelijk met de Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal.

We zijn Irene ontzettend dankbaar voor wat zij al die jaren voor ons heeft betekend. Voor al haar inspirerende diensten, voor alle persoonlijke contacten, voor al haar initiatieven, voor al haar werk en betrokkenheid in onze gemeente. De afscheidsdienst is gepland op zondag 27 september 2020.

We wensen Irene een hele mooie nieuwe periode toe samen met haar gezin in haar nieuwe woonplaats en haar nieuwe gemeente. Met heel veel geluk, met heel veel zin, maar bovenal met Gods zegen.

De kerkenraad zal zich snel beraden op volgende stappen om te komen tot vervanging voor Irene.

Namens de kerkenraad
Marnix van Gurp
Preses

 
Vrijdag 24 juli 2020: duo-voorzitter Cathrien Batterink biedt de beroepingsbrief aan ds. Irene Pluim aan   Ds. Irene Pluim heeft het beroep aanvaard en geeft de getekende brief aan de beide duo-voorzitters Cathrien Batterink en Pieter Stolwijk
 
 
De Vredebergkerk, toekomstige standplaats van ds. Irene Pluim   De Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze heeft een monumentale pastorie ter beschikking, direct gelegen naast de Oude Kerk in Oosterbeek, mooi gelegen aan de rand van de uiterwaarden van de Rijn. Adres: Benedendorpsweg 136, 6862 WP OOSTERBEEK

laatste update.: