PGMBD

ZWO

printen

Geen kerkdiensten op 15, 22 en 29 maart 2020


13-03-2020Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het coronavirus in Nederland en op aanraden van de Protestantse Kerk in Nederland hebben de kerkenraden besloten de kerkdiensten van 15, 22 en 29 maart 2020 in onze gemeenten geen doorgang te laten vinden. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de diensten vanaf 1 april 2020.

De gemeenteberaden, die gepland waren voor 26 maart a.s., zullen op een later moment plaatsvinden.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de websites van beide gemeenten, waarop wij binnenkort meer informatie zullen publiceren.

Als u gemeenteleden kent, waarvan u weet, dat ze dit bericht niet onder ogen zullen krijgen, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit aan hen door te geven.

  

De kerkenraden van de PGSG en PGGBU

  

  

Alternatieve vormen van kerkzijn 

Op zondag 15 maart zendt de EO om 9.20 uur op NPO2 een korte meditatie uit van ds. René de Reuver. De meditatie gaat over Psalm 25, de tekst die op het leesrooster staat. “Ik houd mijn ogen gericht op de Heer, hij bevrijdt mijn voeten uit het net.”

Op GrootNieuwsRadio verzorgt ds. Ron van der Spoel zondag 15 maart om 10.00 uur een live kerkdienst. Daarnaast verzorgt ds. Otto Grevink (Tilburg) zondag vanaf 9.30 uur een heuse online coronavieringlaatste update.: