PGS

ZWO

printen

21-09-2019

DIGITAAL GEVEN VOOR ONZE GEMEENTE VIA SKG COLLECT

Onze kerkelijke gemeente wil de eerste stappen gaan zetten op het gebied van digitaal betalen en geven en heeft sinds kort de beschikking over het SKG Collect systeem. U kunt SKG Collect het beste zien als een webwinkel die gebruikt kan worden voor bv. het bestellen van collectebonnen maar ook voor het overmaken van bijdragen voor digitale collectes (bv. de Paascollecte), de solidariteitskas en zelfs de actie Kerkbalans. De betalingen vinden plaats via IDEAL.

Voor de aankomende actie Solidariteitskas gaan we een eerste test uitvoeren met het digitaal betalen van de bijdrage. Er is een eerste groep van 25 personen die zijn benaderd om mee te doen met deze test. De andere leden krijgen dit jaar nog gewoon de acceptgiro in de bus. Op basis van de resultaten van de test willen we de volgende acties met een grotere groep gaan doen.

Misschien denk u nu “dat is niks voor mij”. Geen zorg, want we blijven voorlopig ook met acceptgiro’s werken, of u mag ook zelf via de bank uw bijdragen blijven betalen. Maar misschien bent u nu al geïnteresseerd om mee te doen. In dat geval kunt u een e-mailtje sturen naar kerk.pelman@home.nl waarin u uw belangstelling aangeeft en uw e-mailadres opgeeft waarmee u mee wilt doen. U krijgt dan een account en kunt via de website een kijkje nemen in de webshop en ook de kerkgeld app downloaden voor uw smartphone. Bij de volgende actie zit u dan in de groep van digitale deelnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Pelman of Bert Bosmanlaatste update.: