PGMBD

ZWO

printen

Boeiend verhaal over een bijzonder plankje

21-12-2018

Met een pakkend kerstverhaal over een simpel plankje dat toch heel bijzonder bleek te zijn wist Bert Stuij zijn toehoorders in de Gruizenkerk te boeien.

Het is inmiddels een traditie om op de vrijdag voor kerst in de prachtige ambiance van het historische kerkje bijeen te komen rondom muziek, een verhaal, warme chocolademelk en glühwein.

De sneeuw waar Bert op had gehoopt was niet gevallen, maar dat hinderde niet. De kerk was sfeervol versierd en zat vol. De muziek door Simon en Ida Stuij, van de Amsterdamse muziekgroep ‘Echofly’ klonk prachtig en Bart Kooyman begeleide op dwarsfluit de samenzang. Na afloop was er nog een gezellig samenzijn. De collecte was bestemd voor de ‘Engele van Zitterd-Gelean’, die ‘toevalligerwijs’ ook in het verhaal voorkwamen, en bracht 247,50 euro op.

Het verslag dat over deze bijeenkomst op de website verscheen werd door Bert naar de “Engele” gestuurd, die verheugd reageerden met het volgende bericht:

Dank U voor het compliment, wij doen het met liefde! Wat een prachtig verhaal en wat een schitterend gebaar. Wij danken U en iedereen die heeft gedoneerd van harte, wij hopen nog lang door te gaan met ons werk en dat dankzij U en uw actie! Wij wensen u een gezond en liefdevol 2019. Met vriendelijke groet,

Monique Zandkuijl - de Jong, Jolanda Philips – Simons, Éngele van Zitterd-Gelaen.

Willy de Koning


laatste update.: