PGS

ZWO

printen

Het Merula Ensemble brengt de lente naar het Podiumkerkje!

09-04-2016

Op zaterdagavond 9 april 2016 treedt het Merula Ensemble op in het Podiumkerkje. Aanvang 20.00 uur. Entree 15 euro. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Info en reserveren: info@podiumkerkje.nl of bel 046-4852242.

Het Podiumkerkje in Grevenbicht viert het voorjaar met een prachtig klassiek concert. Voor deze gelegenheid is weer een professionele vleugel gehuurd, zodat het Merula Ensemble kan optreden voor het publiek!

Het Merula Ensemble wordt gevormd door de bekende sopraan Reinhilde Bovend'aerde, Willy Appermont (piano), Michel Awouters (viool), Willem Awouters (cello), Veronique Hendrix (viool), en Paul Theunissen (dwarsfluit).
Zij brengen gezamenlijk het programma 'The joy of spring'. Een afwisselend programma met de mooiste lenteliederen en instrumentele werken. We gaan bijvoorbeeld luisteren naar Sehnsucht nach dem Frühling (Mozart), maar ook naar Au printemps (Jacques Brel).
En het concert eindigt met Im prater blüh'n wieder die Bäume (Robert Stolz), zacht mee neuriën mag!

Tijdens het concert van het Merula Ensemble wordt het muzikale verhaal verweven met het gesproken woord. Liliane Wilms (voordracht) gaat met het ensemble op zoek naar de samenhang tussen muziek en taal. Een speciale belevenis!

Het Merula Ensemble hoopt u fris en onbevangen mee te nemen in een muzikale beleving, met de vanzelfsprekendheid van een vroege merel ('merula') in de tuin...

Geniet van dit prachtige programma, en vier het voorjaar met het Merula Ensemble!laatste update.: