PGMBD

ZWO

printen

Opvolgingen in het College van Kerkrentmeesters

06-01-2014

In de afgelopen vergadering van het College van Kerkrentmeesters namen we afscheid van twee leden en mochten we gelukkig ook hun opvolgers verwelkomen.

Als eerste nam Yvonne Kooyman, die maar liefst elf jaar de ledenadministratie van de Protestantse Gemeente Sittard-Grevenbicht onder haar hoede had, afscheid van het College.

De functie van ledenadministrateur is misschien niet zo zichtbaar maar daarom niet minder belangrijk. Yvonne was verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van belangrijke gegevens van de geregistreerde leden van onze gemeente.
Ze zorgde ervoor dat de gegevens van elk gemeentelid klopten, en actueel waren.
Ze was de vraagbaak voor onder meer de dominees, wijkouderlingen, scriba en penningmeester met betrekking tot de meest uiteenlopende zaken over de leden van onze gemeente.
In de laatste paar jaar heeft ze de overgang naar LRP, het nieuwe systeem voor de ledenadministratie, uitstekend begeleid.

De taak van Yvonne wordt overgenomen door Rob van der Steen. We wensen hem hiermee veel succes.

Vervolgens nam het College afscheid van Sietse van der Sluis, die gedurende twee jaar (ad interim) voorzitter is geweest.
Met veel enthousiasme heeft Sietse deze taak vervuld en is daarbij tevens als ouderling-kerkrentmeester een van de contactpersonen van het College in de (kleine en gewone) Kerkenraad geweest.
Overigens zal hij de komende vier jaar voorzitter zijn van die Kerkenraad.

Sietse zal als voorzitter van het College worden opgevolgd door Bas van Dongen.

Ook Bas wensen we veel succes.

laatste update.: