PGMBD

ZWO

printen

Kerstconcert met 5 sopranen!

21-12-2013

Consorzio Rob Waltmans & Co en het Sopranenkwartet Amica

In de maand december is het vaak moeilijk een keuze te maken tussen de vele kerstconcerten die op allerlei podia worden aangeboden.

Het bestuur van het Podiumkerkje maakt het u gemakkelijk. Zoek niet verder, en kom naar het kerstconcert dat op zaterdagavond 21 december 2013 plaatsvindt in het gezellige Podiumkerkje! Adres: Heilig Kruisstraat 30 te Grevenbicht.

Op deze avond kunt u luisteren naar het Consorzio Rob Waltmans & Co en het Sopranenkwartet Amica.

De bekende organist Rob Waltmans heeft voor dit kerstconcert een aantal topmusici om zich heen verzameld.
Voor u treden op de Belgische sopraan Reinhilde Bovend’aerde, harpiste Josephine van Son, celliste Anna Nagi, en (alt-)violist Pierre Colen.

Daarnaast het Sopranenkwartet Amica, bestaande uit Ans Slangen, Marie Claire Chorus, Irmgard Roebroeks en Anke Waltmans.
Dit grote gezelschap brengt een sfeervol kerstconcert, met vele bekende melodieën.

Het programma is afwisselend. Niet alleen klassieke kerstmuziek van bijvoorbeeld Händel, Schubert en Telemann, maar ook bekende Christmas Carols, een blokje kerstliederen voor sopraan en harp, en tot slot het overbekende “Go, tell it on the mountain”, waarbij ongetwijfeld alle registers van het kerkorgel worden opengetrokken!

Het concert begint om 20.00 uur, de entree bedraagt € 10,00.
Voor informatie en/of reservering kunt u een mail sturen naar info@podiumkerkje.nl, of bellen naar Corona Smitskam, tel. 046-4852242.

Meer informatie over de concerten in het kerkje vindt u op www.podiumkerkje.nl.

Reinhilde Bovendaerde
Reinhilde Bovendaerde
Amica kwartet
Amica kwartet

laatste update.: