PGMBD

ZWO

printen

KME Cecile en Brass-Ensemble Bläseralta in Podiumkerkje Grevenbicht

08-12-2013

Net zoals in voorgaande jaren biedt het bestuur van het Podiumkerkje een gratis concert aan, aan de “Vrienden van het kerkje” en aan de ruim 40 vrijwilligers die op allerlei manieren in en rond het kerkje werkzaam zijn.

Dit jaar is het concert ook bedoeld voor de deelnemers aan het stoelenadoptieplan. Op deze wijze wil het bestuur hen allen bedanken voor de (financiële) ondersteuning. Wie geen vriend, vrijwilliger of donateur is, mag uiteraard ook naar dit concert, maar betaalt een entreeprijs van € 10,00…


Dit jaar zullen maar liefst twee muziekensembles in het kerkje optreden.

Vóór de pauze treedt Kamermuziekensemble Cecile op. Dit ensemble staat onder leiding van Jo Savelkoul.
KME Cecile brengt een aangename mix van klassiek (Holst, Ravel), modern (Fergus O'Caroll) en musical (Highlights from the musical Les Miserables).
Het gezelschap bestaat uit Riny van den Bergh (dwarsfluit), Reineke Vogten (hobo), Jo Savelkoul (klarinet), André van den Bergh (hoorn) en Cecile van Didden (basklarinet).
Zangeres Valerie Savelkoul neemt de musical-gedeeltes voor haar rekening.

Ná de pauze kunt u luisteren naar Brass-Ensemble Bläseralta. Dit gezelschap is in 2013 opgericht door Math Schoemans, die er in korte tijd in is geslaagd een goed programma in elkaar te zetten. Na een jaar repeteren vindt de première van dit gezelschap in het podiumkerkje plaats!
Het Brass-Ensemble brengt voornamelijk Renaissance- en Barokmuziek, en bestaat uit vier trompettisten (Roger Cobben, Henk Haan, Noël Speetjens en Ben van Kan) en zes trombonisten (Bert Dirks, Marcel Dohmen, Ron van Sloun, Math Tummers, Jo Vonken en Math Schoemans).
Tijdens de repetities in het podiumkerkje is al gebleken dat de akoestiek wel raad weet met de koperen instrumenten. Het klinkt prachtig!

Bel 046-4852242 voor meer informatie over dit concert, of stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl.

Op www.podiumkerkje.nl vindt u alle informatie over de concerten in het Podiumkerkje.

Brass-Ensemble Bläseralta
Brass-Ensemble Bläseralta
Kamermuziekensemble Cecile
Kamermuziekensemble Cecile

laatste update.: