PGS

ZWO

printen

Nadjazzda in Podiumkerkje Grevenbicht

11-08-2013

Op zondagmiddag 11 augustus wordt in het Podiumkerkje de jaarlijkse kunstexpositie feestelijk geopend.

Op zondag 11 augustus 2013 treedt Nadjazzda op in het Grevenbichtse Podiumkerkje. Vanaf 15.00 uur is het gastvrije kerkje open. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Op zondagmiddag 11 augustus wordt in het Podiumkerkje de jaarlijkse kunstexpositie feestelijk geopend.

Dit keer kunnen de bezoekers genieten van schilderijen van Luis Filcer, en beelden van Sjer Jacobs.

De muzikale omlijsting wordt deze middag verzorgd door zangeres en allround performer Nadja Filzer. Zij wordt op keyboard begeleid door Jens Lima dos Santos. Samen vormen zij de formatie Nadjazzda.

Nadja Filzer staat sinds 1998 op de planken. Haar repertoire bestaat uit jazz, soul, tango, Franse chansons, musica popular do Brasil en het Nederlandse levenslied.
Daarnaast brengt zij ook zelfgeschreven repertoire en Oosteuropese muziek.
In de afgelopen jaren toerde zij met verschillende gezelschappen door Nederland. Ze trad op tijdens Oerol 2005, en op het Bevrijdingsfestival in 2006 en 2010 in Amsterdam. In 2009 won zij met haar band Nadja et les gamins de publieksprijs van het Concours de la Chanson-Alliance Francaise.

Meer informatie is te vinden op www.nadjazzda.com.

De opening van de kunstexpositie op 11 augustus duurt van 15.00 tot 20.00. De officiële openingsspeech rond 16.00 uur wordt verzorgd door kunstliefhebber Joan Röell.
Na de openingsdag is de expositie te bezoeken van 15 augustus tot en met 1 september, op donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag van 14.00 tot 18.00 uur. Toegang gratis.
Meer informatie: zie www.podiumkerkje.nl.

Nadja Filzer van Nadjazzda
Nadja Filzer van Nadjazzda
vrijwilligers Ida en Mildred
vrijwilligers Ida en Mildred

laatste update.: