PGMBD

ZWO

printen

Aanstaande zondag 28 juni is er weer een Spring! viering


28-06-2020

Op zondag 28 juni staat alweer de 8e Spring! dienst op de agenda. Deze start op om 10.30 in de Johanneskerk. Mocht je willen dat je voorbeden meegenomen worden in deze Spring! viering dan kun je deze het liefste per mail doorgeven aan Irene Stolte: i.stolte@hetnet.nl.

Na een succesvolle online Spring! dienst op 10 mei 2020, zullen we elkaar nu weer gedeeltelijk fysiek gaan ontmoeten! Helaas nog wel met maximaal 30 personen, maar toch, we kunnen elkaar weer even zien. Deze Spring! dienst zal ook op de kerk-tv uitgezonden worden, zodat je ook thuis of in de Ontmoetingskerk de dienst kunt volgen. Als je aanwezig wilt zijn in de Johanneskerk of Ontmoetingskerk dien je je aan te melden, volg hiervoor de informatie via de nieuwsbrief of de website.

In deze Spring! dienst staat de Samaritaanse vrouw bij de put centraal. Hoe kijkt iedereen naar de Samaritaanse vrouw, hoe kijk je zelf naar anderen of hoe kijken andere naar jou? Is dat met ogen van liefde, zonder vooroordelen of ligt het allemaal genuanceerder? Deze dienst zal weer vol staan met muziek, sketches, persoonlijke verhalen, actualiteiten en meer.

Wat is Spring!:

Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven te vieren en ervaringen te delen.

Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.


laatste update.: