PGMBD

ZWO

printen

Vespermaaltijden gedurende 40 dagentijd: thema Onvoorwaardelijke liefde


21-02-2018Moeders en vaders zullen hun kinderen altijd beschermen. Of ze nu in Syrië de verschrikkelijke burgeroorlog proberen te overleven, in een dorp in Oeganda naar een veilig thuis zoekt of in Nederland de eindjes aan elkaar knoopt. Als ouder wil je maar één ding voor je kind: een veilige plek om op te groeien en te spelen, hoop op een goede toekomst. En wat er ook gebeurt, je geeft niet op. 

In de veertigdagentijd zijn de afgelopen jaren bezinningsmomenten georganiseerd gezamenlijk door de Protestantse Gemeente Sittard-Grevenbicht en de Protestantse Gemeente Geleen-Beek-Urmond met de parochie Vrangendael. Thema’s als honger, armoede en geweld, die mens en milieu overkomen als een natuurramp komen aan de orde. Samen zoeken we steun en moed, we zoeken aangeraakt te worden door dat wat Jezus ons heeft voorgeleefd. 

Van 14 februari tot 31 maart is de 40 dagentijd. In deze periode willen we aandacht vragen voor het thema onvoorwaardelijke liefde. In dit kader zullen er vespermaaltijden plaatsvinden op de volgende data: 21 februari in het kerkzaaltje in de Parochie Vrangendael, 7 maart in de Ontmoetingskerk en 21 maart in de Johanneskerk.

U kunt zich aanmelden bij:

Aanmelden a.u.b. ruim vooraf i.v.m. het verzorgen van de maaltijd. Aanvangstijdstip van de Vespermaaltijden is iedere keer 18.00 u.


laatste update.: