PGMBD

ZWO

printen

Opzet actie Kerkbalans-2020 is gewijzigd

15-01-2020

Wij willen nu de eerste stappen zetten naar een andere manier van betalen. Vanaf januari 2020 kunt u ook betalen via iDEAL.

Kerkbalans per post
U ontvangt de Aktie Kerkbalans nu per de post omdat er binnen onze kerkgemeenschap steeds minder vrijwilligers zijn die de enveloppen persoonlijk bij u kunnen brengen en halen.
In de envelop vindt u een antwoordenvelop en wij vragen u om de toezeggingen van de vrijwillige bijdrage en de bijdrage voor ZWO in deze envelop naar ons terug te sturen. Een postzegel is niet nodig.

Betalen via iDEAL
Wij willen nu de eerste stappen zetten naar een andere manier van betalen. Vanaf januari 2020 kunt u ook betalen via iDEAL. Dit geldt niet alleen voor de vrijwillige bijdrage, maar ook voor andere betalingen zoals de Paascollecte, Eindejaarscollecte, Solidariteitskas, ZWO en het bestellen van de collectebonnen. Dat maakt het voor ons veel eenvoudiger om het administratief te verwerken.
U zou ons enorm helpen wanneer u mee wilt werken aan de nieuwe manier van betalen. Bent u bereid om mee te doen, dan kan dit alleen als we in het bezit zijn van uw e-mailadres. Wij vragen u dan ook om een e-mail sturen naar kerk.pelman@home.nl met vermelding van uw e-mailadres, naam en adres.
U krijgt dan een account en kunt u via de website een kijkje nemen in de webshop en ook de kerkgeld app downloaden voor uw smartphone. Bij de volgende actie zit u dan in de groep van digitale deelnemers.

Maar het mag ook op de oude manier
Misschien denk u nu “dat is niks voor mij”. Geen zorg, want u kunt voorlopig nog op de oude vertrouwde manier blijven betalen met acceptgiro’s of bankoverschrijvingen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Pelman (kerk.pelman@home.nl ) of Bert Bosman (penningmeester@pgs-g.nl )
Leden van onze kerk die inmiddels hebben aangegeven dat zij digitaal willen toezeggen en betalen zijn reeds per e-mail uitgenodigd.


laatste update.: