PGS

ZWO

printen

Nieuwe actie voor de Engele van Zitterd-Gelaen

05-10-2018

GEZAMENLIJKE DIACONIEËN HOUDEN NIEUWE INZAMELINGSACTIE VOOR DE ENGELE
De inzamelingsactie voor de Engele in augustus was succesvol: er zijn heel wat pakken pasta en mie met bijbehorende sausen en kruidenmixen, zelfs blikjes vleeswaar en droge worst, naar de Engele gebracht vanuit de Ontmoetingskerk en de Johanneskerk.

We ontvingen ook  financiële bijdragen van een aantal mensen, daarvoor zijn door de diaconie producten aangeschaft voor dit doel.

Namens de organisatie Engele van Zitterd-Gelaen hartelijk dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen. De betrokkenheid uit onze beide kerkgemeenschappen wordt zeer gewaardeerd en de inzamelingsacties zijn heel welkom. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel werk er binnen deze organisatie verzet wordt voor minder draagkrachtige mensen in onze stad. Op de vraag: ‘hoe gaat het bij jullie?’, werd geantwoord: ‘het gaat goed hoor, alleen jammer dat wij als vrijwilligers allemaal maar 2 handen hebben. We kunnen het werk haast niet aan.’

In de gezamenlijke diaconievergadering  is dan ook weer besloten een volgende actie te houden. In oktober vragen we u om potten en blikken groente mee te brengen naar de Johanneskerk en/of Ontmoetingskerk.

Dat kan gedurende de hele maand, te beginnen op zondag 7 oktober.

Te denken valt aan: sperziebonen, erwtjes,  tuinbonen, rode kool, appelmoes, maar zeker ook potten/blikken bruine en witte bonen of bijvoorbeeld potten bonenschotel of chili con carne, kapucijners, linzen, noem maar op.

De diaconieën rekenen weer op uw bijdrage!


laatste update.: