PGMBD

ZWO

printen

Het Maasland Kozakkenkoor zingt in het Podiumkerkje

22-03-2015

Op zondag 22 maart treedt het bekende Maasland Kozakkenkoor op in het Podiumkerkje. Aanvang 15.00 uur; het kerkje is open vanaf 14.30 uur. Entree 10 euro. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Het bekende Maasland Kozakkenkoor behoeft haast geen introductie meer. Sinds hun eerste optreden in 1979 hadden zij succes, en traden zij veelvuldig op in de eigen regio (Sittard-Geleen en het land van Swentibold), en in België, Duitsland en Luxemburg. De huidige samenstelling bestaat uit 20 mannenstemmen, waaronder meerdere solisten. Het koor staat als vanouds onder de bezielende leiding van Bert Ramakers.

Gehuld in authentieke Russische kleding en laarzen zingen de Maaslandse Kozakken repertoire uit Rusland, Polen, Oekraïne, Kroatië, Tsjechië, Dalmatië, Slovenië, Italië, Frankrijk en Duitsland. Russische en Slavische gebruiken worden in zang tot uiting gebracht met passie, vol overgave, melancholisch, wervelend, soms vrolijk en meeslepend.

Kom voor een sfeervolle zondagmiddag naar het Podiumkerkje, en beleef de muziek van het Maasland Kozakkenkoor!


Voor reserveren en informatie: stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl of bel Corona Smitskam op 046-4852242. Meer informatie over alle activiteiten en concerten in het Podiumkerkje vind je op www.podiumkerkje.nl.


laatste update.: