PGMBD

ZWO

printen

Kerstconcert met Fenna Ograjensek in het Podiumkerkje

20-12-2014

Op zaterdagavond 20 december 2014 treedt sopraan Fenna Ograjensek op in het Podiumkerkje. Samen met een strijkensemble verzorgt zij een sfeervol kerstconcert.

  • Aanvang 20.00 uur.
  • Entree € 10,00.
  • Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.
  • Reserveren en info: mail info@podiumkerkje.nl, of bel 046-4852242.


Fenna Ograjensek is een veelgevraagde én veelzijdige sopraan. Zij staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en interactie met haar publiek. Zij studeerde klassieke zang en opera aan het Conservatorium te Maastricht, en vervolgde haar studie aan de Juilliard School in New York bij Edith Bers waar ze haar graduate diploma haalde.

Momenteel wordt zij gecoacht door Gemma Visser. Fenna was twee jaar verbonden aan de Florida Grand Opera in Miami, waar zij als Young Artist verschillende rollen vertolkte. Tegenoordig werkt zij freelance en treedt veelvuldig op. In de winter van 2013 vertolkte zij de rol van Nedda in I Paglacci bij Opera Zuid en in de zomer van 2014 had ze de rol van Anna in Blauwbaard bij Holland Opera.

Begin 2014 tourde zij als solist van de Nieuwjaars concerten met de Philharmonie Zuid-Nederland. Meer informatie en geluidsfragmenten vindt u op www.fennaograjensek.com.

Fenna Ograjensek
Fenna Ograjensek

Fenna wordt begeleid door een strijkersensemble met jonge, veelbelovende musici, namelijk Anna Ágnes Nagy (cello), Janne Sars (eerste viool), Mami Kamezaki (tweede viool) en Selen Gulec (altviool). Deze jonge talenten vonden elkaar op het Maastrichtse Conservatorium.

Samen met Fenna hebben zij een mooi kerstprogramma samengesteld!
Op het programma staat onder meer het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach, diverse kerstliederen, en composities van Vivaldi, Corelli en Tsjaikovski.

Het bestuur van het Podiumkerkje nodigt u van harte uit om dit sfeervolle Kertsconcert bij te wonen!


laatste update.: