PGMBD

ZWO

printen

JOLO Johanneskerk loopt!

13-04-2014

De Jongerenkerk van 23 februari met het thema "Sport en Geloof" heeft een sportief vervolg. Kom in beweging in doe mee met de Dis Familie Loop!

Op 13 April wordt in het centrum van Sittard de Dis Familie Loop georganiseerd door Stichting Sportpromotie Sittard. Door deel te nemen aan dit hardloop evenement zijn we niet alleen bezig met onze gezondheid, maar ondersteunen we ook activiteiten van Stichting de Kleine Beer. Stichting de Kleine Beer richt zich voornamelijk op het welzijn van chronisch zieke kinderen in Limburg.

Wij hopen dat we vanuit de protestantse gemeente Sittard-Grevenbricht met een grote groep lopers kunnen gaan deelnemen. Dit evenement is dus niet alleen voor jongeren, maar voor jong en oud. Je kunt aan 2 officiële afstanden (2,5 en 5 km.) en aan een zelf georganiseerde activiteit “Fun & Run”  meedoen! Ook supporters zijn van harte welkom!

Zondagmiddag 13 April hebben we het kerkje aan de Gruizenstraat tot onze beschikking. Dit is voor iedere deelnemer en supporter de ontmoetings- en verzamelplaats.
Voordat de lopen beginnen zullen we in en rondom het Gruizenkerkje een warming-up organiseren. Ook staan we na de loop klaar met een hapje en drankje om na te genieten van de geleverde prestaties.

Om herkenbaarheid en een echt groepsgevoel te creëren krijgen alle deelnemers ook een schitterend T-shirt! JOLO, Johanneskerk Loopt!!!

De kosten voor deelname aan de DIS familieloop worden voor een deel betaald door onze kerk. Per persoon komen de eigen kosten uit op slechts 10 euro. Bij deze prijs zit dus inbegrepen: deelname, een JOLO T-shirt, een hapje en een drankje en veel gezelligheid. Speciaal voor de jonge kinderen, maar ook volwassenen zijn welkom, organiseren wijzelf de sportieve activiteit Fun & Run!

Je kunt je inschrijven door je naam, adres, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer,e-mailadres, afstand en maat T-shirt te mailen naar ardkolkman@gmail.com, tel nr. 06 53278338.  Aan Ard kan ook betaald worden, dat kan ook nog op de dag van de loop. In de kerk liggen op de leestafel inschrijfformulieren, die kun je ook gebruiken. Via ons komt de inschrijving bij de organisatie terecht. Laatste inschrijfdatum is 30 maart. Mocht je interesse hebben deze sportieve activiteit te sponsoren, dat zou geweldig zijn. Laat dit ons ook via de mail weten en wij nemen contact met u op. Kijk ook even op de site: www.disfamilieloop.nl  Om 14.00 uur is het kerkje open en ben je van harte welkom.

Hiernaast zie je het schema.


GEWIJZIGD SCHEMA 

Fun&run voor jong en oud

start: 14.30 uur

 
5 km start: 15.30 uur warming up: 15.00 uur
2,5 km start: 16.30 uur warming up: 16.00 uur

Kom in Beweging en doe mee!

Bram, Emma, Annemarie, Ruben, Rolinka, Ard, en Nely


laatste update.: