PGMBD

ZWO

printen

SPRING! VIERING: DE BARMHARTIGE SAMARITAAN

27-11-2020

Op zondag 10 januari staat alweer de volgende Spring! dienst op de agenda. Deze start om 10.30 in de Johanneskerk en natuurlijk online. Bij het uitkomen van deze Onderweg hebben we net de laatste Spring! dienst van 2020 gevierd. In deze dienst stond het thema "Licht" centraal.

We hopen dat jullie van deze dienst hebben genoten. Heb je zin om een keer mee te helpen bij een volgende Spring! dienst, stuur gerust een mailtje naar springdiensten@gmail.com of spreek iemand van het Spring! team aan.
In de Spring! dienst op 10 januari 2021 staat de gelijkenis over de barmhartige Samaritaan centraal. Het belooft weer een verrassende Spring! dienst te worden met een niet standaard kijk op dit bekende verhaal. We gaan er weer een leuke dienst van maken met een sketch, veel muziek, een persoonlijke overweging en natuurlijk enkele verrassende onderdelen.
Zet allemaal 10 januari 2021 in je agenda en hopelijk ontmoeten we elkaar fysiek of online!

Wat is Spring!:

Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.


Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven te vieren en ervaringen te delen.

Het Spring! Team: Ard, Irene, Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea


laatste update.: