PGMBD

ZWO

printen

CONTACT MET ELKAAR

05-11-2020

Nu we weer – ook in de kerk - volop te maken hebben met beperkingen in verband met het Corona-virus, willen we, evenals in het voorjaar, wat vaker een Nieuwsbrief sturen. We ervaren afstand en opnieuw ondervinden we hindernissen.

Dingen die we graag willen doen, kunnen voorlopig niet. Haast alle kerkelijke activiteiten moesten weer opgeschort worden, zeker tot in december.
Wat wel kan, is elke zondagmorgen met elkaar verbonden zijn via kerkTV. Tot nu zijn de uitzendingen vanuit de Johanneskerk, maar vanaf 15 november zijn die ook mogelijk vanuit de Ontmoetingskerk. Dan zal ook daar een camera geïnstalleerd zijn. Ook de ontmoetingskerk kan gevonden worden via de link https://kerkdienstgemist.nl/ . Zoek op ‘Geleen’ en de ontmoetingskerk verschijnt.
Wilt u graag naar de kerk komen op zondagmorgen, dat kan, maar u moet zich van tevoren wel aanmelden en op dit moment mogen 30 mensen de kerkdienst bijwonen. Opgeven liefst via de website https://www.pgmbd.nl/aanmelden . Maar u kunt ook bellen - via telefoonnummer: 06 10515291 (Wim Hendriks) of 046 4584618 (Joke van der Steen).

Al meerdere weken is het dringende advies om persoonlijke ontmoetingen zoveel mogelijk uit de weg te gaan vanwege het virus. Via de telefoon, email, whatsapp en een kaartje kunnen we ook van ons laten horen. 


Zelf leg ik wel huisbezoeken af maar met de nodige terughoudendheid. Mocht u het op prijstellen dat ik u bezoek of dat u van iemand anders graag eens bezoekje zou willen ontvangen, laat het me gerust weten. 
Graag wens ik u veel sterke en geduld en Gods nabijheid in deze dagen. 
Met hartelijke groeten

Pier Prins


laatste update.: