PGMBD

ZWO

printen

DANKDAG VOOR GEWAS EN ARBEID: INZAMELINGSACTIE VOOR DE VOEDSELBANK

01-11-2020

Dankdag: traditioneel een moment in kerken om te delen van de rijke oogst van een jaar. De oogstmarkt die we normaal rond deze dag houden is al in oktober geweest, en was heel succesvol.

Er komen nu steeds meer berichten dat de Voedselbanken moeite hebben om de mensen die afhankelijk zijn van een voedselpakket, voldoende mee te kunnen geven. Ook hier zie je grote gevolgen van de Corona-crisis: de horeca is dicht, veel winkels hebben een aangepast beleid en hebben niet veel “over” voor de voedselbank, zoals gebruikelijk was. Veel van de “sponsors van de voedselbank” vallen hierdoor geheel of gedeeltelijk weg.
Vandaar dat wij ook graag met u allemaal samen een inzamelingsactie voor de Voedselbank
Sittard-Geleen willen houden. We gaan ons richten op: blikken en potten groente, fruit en soep.

Op zondag 8 en zondag 15 november kunt u uw bijdragen meenemen naar de kerk en verder kunt u op de volgende momenten spullen afgeven:
Ontmoetingskerk:
- Maandag 9 tot en met woensdag 11 november en
- Maandag 16 tot en met woensdag 18 november, steeds van 14.00 – 16.00 uur.
Johanneskerk:
- Woensdagmiddag 11 en 18 november van 14.00-16.00 uur.


In de kerken zal ook een collectebus klaar staan voor een financiële bijdrage, dan kopen wij daar producten voor. En u kunt ook een bijdrage overmaken op de bankrekening van de diaconie: 
NL57 INGB 0001 0386 40 t.n.v. College van Diakenen Prot Gem Maas- en Beekdal onder vermelding van Actie Voedselbank. Als u uw bijdrage liever wilt laten ophalen dan kunt u bellen met Bea Hofmeyer, tel nr. 06 51599050 of Joke van der Steen, tel.nr. 046 4584618.

Laten we er samen een succesvolle actie van maken! Uw diaconie.


laatste update.: