PGMBD

ZWO

printen

VEEL KRINGENWERKACTIVITEITEN GAAN NOG NIET DOOR UITKIJKEN NAAR BETERE TIJDEN

31-10-2020

Tot onze spijt moeten we nog steeds veel kerkelijke activiteiten en onderdelen van het kringenwerkprogramma uitstellen in verband met Corona. Dat vinden we heel jammer, we weten dat hoeveel mensen uitkijken naar de talloze momenten van ontmoeting, inspiratie en verdieping.

Concreet gaat het bijvoorbeeld om Zin en Hapjes, de zondagmiddag activiteit die steeds op de eerste zondag van de maand georganiseerd wordt. De editie van 1 november gaat niet door. Hetzelfde geldt voor de film-middagen op vrijdag in de ontmoetingskerk, het actualiteitencafé, Emmaplein 50, en de zondagmiddag ontmoetingen op de derde zondag van de maand in "de Herberg". Ook de lezing van At Ipenburg over "Islam en Islamisme"kan niet zoals gepland op 12 november doorgaan. Vanaf half november staan er voorlopig nog een aantal activiteiten gepland, maar u zult begrijpen dat het allemaal nog zeer onzeker en precair is. Houd dus alstublieft vooral de sites "Kringenwerk.nl"in de gaten, en de site van de kerk "pgmbd.nl". Die proberen we up to date te houden. Maar bel bij twijfel vooral de contactpersoon voor de betreffende activiteit!.


Er wordt zeker nagedacht over wat er dan nog wél kan, maar dat is nog niet zo eenvoudig. In elk geval is contact houden per mail, kaartje, of telefoon mogelijk. Of wellicht een wandeling door het bos op gepaste afstand waar mensen voor elkaar een luisterend oor willen zijn. 
Houd goede moed en houd elkaar vast.

Bert Stuij (ouderling vorming en toerusting) en Dick Haster (voorzitter kringenwerk)


laatste update.: