PGMBD

ZWO

printen

KERK IN ACTIE ZOEKT COLLECTANTEN VOOR ÉÉN WEEK, IN UW BUURT

24-09-2020

Voor het eerst in de geschiedenis organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huis-collecte. De collecte wordt gehouden in de week van 29 november t/m 5 december. Doel van de collecte is hulp aan vluchtelingenkinderen in Griekenland. Kerk in Actie zoekt nog collectanten. Doet u mee?

In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen. Ook investeert zij in de landen van herkomst in een beter leven voor kinderen. De allesverwoestende brand in kamp Moria op het eiland Lesbos heeft de situatie van de vluchtelingenkinderen zo mogelijk nog schrijnender gemaakt, en de actie des te urgenter.

Wilt u zich inzetten voor vluchtelingenkinderen?
Door het organiseren van een landelijke huis-aan-huiscollecte hoopt Kerk in Actie dat meer mensen betrokken raken bij haar werk. Kerk in Actie heeft inmiddels voor ruim 600 plaatsen in Nederland collectecoördinatoren en collectanten geworven, maar is nog op zoek naar collectanten.Wilt u zich inzetten voor vluchtelingenkinderen? Meld u dan aan als collectant. Dit kan bij het landelijk collecteteam van Kerk in Actie: 030 - 880 1510, collecte@kerkinactie.nl of via kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte. 
U kunt zich ook direct opgeven bij de plaatselijke collectecoördinator. Voor Elsloo is dit Yvonne Kooyman, tel. 046 - 4373006, e-mail: kooyman.by@ziggo.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp, als collectant of via een gift tijdens de collecte.


laatste update.: