PGMBD

ZWO

printen

OOGSTMARKT CORONAPROOF

24-09-2020

Elk jaar kijken veel mensen er naar uit: de oogstmarkt van ZWO in november.

Ooit ingesteld om Dankdag voor Gewas en Arbeid in onze gemeente vorm te geven: we delen de rijkdom van de oogst en de opbrengst hiervan gaat naar ons project Shabai: het werk van Elisabeth in China.

We willen de oogstmarkt graag ook dit jaar door laten gaan. Gelukkig is de natuur royaal - er was veel fruit om te verwerken - maar door de beperkingen die we hebben moeten we ook hier aanpassingen doen. We gaan de oogstmarkt buiten op het kerkplein houden en omdat er in november veel minder kans is op goed weer is het tijdstip wat vervroegd: 11 oktober bij de Johanneskerk en 18 oktober bij de Ontmoetingskerk.
We zetten de tafels met alle lekkere dingen buiten en letten er samen op dat iedereen op 1.5 meter afstand van elkaar bij deze tafels komt om aankopen te doen.
Iedereen is uitgenodigd om oogstproducten mee te brengen voor de verkoop: jams, sappen, ingemaakt fruit, vruchtengebak, noten, een mooi bloemstukje van herfstbloemen, noem maar op.
En dan hopen we op een goede verkoop die dagen, zodat we ook dit jaar een royale gift aan Shabai kunnen overmaken.
U kunt ook een financiële bijdrage overmaken op rekening nummer NL 33 INGB 0001 0589 57 t.n.v. ZWO- commissie PKN Sittard onder vermelding van: gift Shabai. Hartelijk dank voor uw gift.


Als u producten voor de oogstmarkt hebt die u wilt laten ophalen, dan kunt u bellen met Iet en Maarten den Boer: tel. 0032 89564277 of met Joke van der Steen, tel. 046 4584618.


laatste update.: