PGMBD

ZWO

printen

NEGENDE SPRINGDIENST OP ZONDAG OP 13 SEPTEMBER OVER DE VERLOREN ZOON.

06-09-2020

De 9e dienst in de Springserie is op zondag 13 september in de Johanneskerk in Sittard. We beginnen om 10.30 uur met de dienst. Dit keer staat er geen persoon centraal maar een gelijkenis. In deze Spring! - dienst staat De verloren zoon centraal. Iedereen kent dit verhaal wel. De lang weggebleven zoon komt eindelijk weer thuis. Een verhaal dat vanuit verschillende perspectieven bekeken kan worden. In wie uit het verhaal kan jij jezelf het meeste vinden? In de broer, de vader of toch de verloren zoon?

Ook nieuwgierig geworden? Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er is crèche en kindernevendienst. We zien je graag komen. (aanmelden via de site)

Wat is Spring!:

Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.

De laatste Spring-dienst van dit jaar is op zondag 29 november. Noteer dit alvast maar in je agenda

Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosettalaatste update.: