PGMBD

ZWO

printen

PASTORAAT IN CORONATIJD

31-08-2020

Sinds 1 juli zijn Iet den Boer en ik ouderling pastoraat. Ouderling in onze nieuwe gemeente, met nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. We gaan graag aan de slag, samen met de andere mensen van het pastoraat, om nieuwe mogelijkheden te benutten en we willen nieuwe kansen niet laten liggen.

Maar tegelijkertijd zitten wij en u nog in de coronacrisis met alle beperkingen die hierbij horen. En op dit moment komen er steeds meer besmettingen bij en moeten we dus weer extra voorzichtig zijn.
De coronaperiode duurt alweer een half jaar en dat is lang. We weten ook niet hoe het verder zal gaan. Wanneer we weer ‘gewoon kerk’ kunnen zijn. En of dat ‘gewoon’ weer terugkomt.
We proberen contact te houden met elkaar, maar dat is best lastig. We realiseren ons dat er gemeenteleden zijn die we al maanden niet gezien of gesproken hebben.
Het kan zijn dat u zich afvraagt waar de kerk is in deze moeilijke maanden. U zou best wel eens met iemand van de kerk willen praten of een bezoekje ontvangen, maar u hoort van niemand iets..
Met het opschrijven van deze woorden voel ik zelf pijn. Want we vinden het heel erg als mensen zich in de steek gelaten voelen. Pastoraat is vooral ook gezien worden, gekend worden. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

Wilt u ons laten weten als u graag een gesprek zou willen? Met een hartelijke groet, namens Pier Prins: tel 4360037, Iet den Boer: tel 0032 89564277

Bertha Verkerk: tel 4379201laatste update.: