PGMBD

ZWO

printen

DOE MEE AAN HET AFSCHEID VAN IRENE PLUIM

29-08-2020

Een nieuwe start is ook een afscheid


We weten het allemaal inmiddels, dominee Irene Pluim gaat naar Oosterbeek. Voor ons betekent dat we na bijna negentien jaar afscheid moeten nemen. Negentien jaar waarin er zoveel is gebeurd, zowel in het leven van Irene als in het leven van ons als kerkgemeenschap. Dat betekent dat er ook heel veel herinneringen zijn, mooie herinneringen vaak, emotionele soms.

We willen natuurlijk op een mooie manier afscheid nemen. Wat hadden we dat graag in een volle kerk gedaan, met muziek en verhalen, met omhelzingen en goede wensen. Maar we moeten in deze tijden van corona wat improviseren. Als voorbereidingsgroep gaan we in elk geval proberen er een mooie afscheidsdienst van te maken, die u ook op KerkTV volgen kunt. Natuurlijk zal er muziek zijn, bij Irene kan dat niet anders.

Persoonlijke afscheid op een A4
We willen u verder ook graag de gelegenheid geven iets persoonlijks aan Irene en haar gezin mee te geven. We willen voor haar een ‘afscheidsboek’ maken. Iedereen die dat wil kan een A4tje maken met wat u maar wilt – herinneringen, een foto van u zelf misschien, een groet, goede wensen, wat dan ook. Dat A4tje kunt u op een aantal plekken inleveren. Bij Roel en Rietje Molemaker, Baenjenstraat 6 in Sittard, bij Joke van der Steen, Concordiastraat 56 in Einighausen, en bij Pier Prins, Danikerstraat 21, Geleen. Als u dat makkelijker vindt kunt u het ook in de brievenbus van de Ontmoetingskerk in Geleen doen. En tenslotte, u kunt een digitale pagina opsturen naar het volgende e-mail adres: Stuijfiles@gmail.com.

Gemeentegeschenk
Verder willen we Irene en haar gezin graag iets meegeven nu ze van hier vertrekt. Over een mooi geschenk overleggen we nog. Maar u kunt uw bijdrage daaraan overmaken op het volgende rekeningnummer: ING bank NL78 INGB 0001 0512 60, t.n.v. Protestantse Gemeente te Sittard-Grevenbicht, onder vermelding van ‘Afscheid Irene Pluim’.


Afscheid gaat altijd gepaard met enige weemoed. Maar in dit geval toch vooral met dankbaarheid voor de 19 jaar dat we samen waren.

De voorbereidingsgroep Joke van der Steen, Christel Prins, Bert Stuij


laatste update.: