PGMBD

ZWO

printen

AMNESTY INTERNATIONAL

06-07-2020

Het is al weer een tijd geleden dat u iets van ons hebt gehoord. De zondagse kerkdiensten zijn weer, met inachtneming van de overheidsvoorschriften, gestart, maar het lijkt ons niet verstandig de maandelijkse brieven nu al weer neer te leggen. Dat zou de kerkgangers mogelijk af kunnen leiden van de regels die in acht genomen moeten worden en dat lijkt ons geen goede zaak.

Wat u wel kunt doen?

Graag willen we u wijzen op de spoedacties per mail van Amnesty. Dat houdt in dat u razendsnel kunt actievoeren als iemand in gevaar is. Duizenden mensen, over de hele wereld, sturen een bericht naar machthebbers als iemand wordt gemarteld, bedreigd of onterecht gevangenzit. In korte tijd worden zoveel oproepen verstuurd, dat ze niet genegeerd kunnen worden. Hoe meer mensen aan de spoedacties meedoen, hoe groter de vuist is tegen onrecht.

U kunt zich aanmelden via de website van Amnesty International.nl/kom in actie. U ontvangt per mail 2 à 3 oproepen per maand met een duidelijke omschrijving van de casus. Met één druk op de knop steunt u de actieoproep.Amnesty gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Alleen naam en woonplaats worden doorgegeven aan de betreffende autoriteiten.
Misschien is het bij u al bekend en hebt u zich er al voor aangemeld. Dan alvast bedankt!

Hartelijke groet, Riet Coolsma en Henny Veldmanlaatste update.: