PGMBD

ZWO

printen

Jan de Koning zoekt sponsors voor uitdaging Alpe d' HuZes

01-02-2013

Gemeentelid Jan de Koning gaat op 6 juni zes keer Alpe d’ Huez op. Daarmee is hij een van de duizenden die meedoen aan dit evenement dat bekend staat onder de naam Alp d’ HuZes. De opbrengst van deze sponsoractie is voor de strijd tegen kanker. Iedere deelnemer is verplicht om sponsorgelden binnen te halen.

Jan maakt zich sterk voor een streefbedrag van € 2.500,00 en heeft enkele gemeenteleden in zijn gedachten die hem motiveren om deze prestatie neer te zetten.

Wie Jan wil meehelpen het streefbedrag bijeen te krijgen (en misschien nog veel meer) kan via bijgaande link een donatie geven.

In de brief hiernaast leest u waarom Jan de Koning meefietst op 6 juni 2013.

Via onderstaande link komt op u de sponsorpagina:

deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl


Hoeveel mensen kent u die aan kanker zijn gestorven? En hoeveel mensen kent u die nu strijden tegen deze ziekte? In mijn directe omgeving noem ik er moeiteloos 5 op. Is dat veel?  JA, teveel, want het zijn bijna allemaal ‘jonge’ mensen die volop in het leven staan.

Als ik verder terugdenk, raak ik de tel kwijt. Meerdere tantes, een oom, de vader van een vriend van vroeger, een jonge vrouwelijke kennis, een jonge collega vorig jaar.

Al langer loop ik met het idee om een gebaar te maken. En wat is nu eenvoudiger om dat gebaar te maken met een sport die me zeer dierbaar is. Zes keer de Alpe d’ Huez op op zes juni 2013. Ik heb die berg nog nooit beklommen, maar één keer moet de eerste keer zijn. En dat meteen nog een keer… en nog een keer… enz.

Ik zal in het bijzonder denken aan Jannie, Anneke, Margriet, Lijsbeth, Willem. Op het moment dat ik dit schrijf is het voor de één betrekkelijk rustig, voor de ander doemt weer een nieuwe behandeling op.

En ik denk aan hen die de strijd moesten opgeven. Maar voor het Alpe d’ HuZes-avontuur is opgeven geen optie. Als u dat ook vindt, wil ik er voor fietsen. Wilt u dat financieel steunen?

Jan de Koning

Kentstraat 1, 6137JT Sittard

06 - 15016361

Jan.dekoning@L1.nl


laatste update.: