PGS

ZWO

printen

Samen één gemeente

21-06-2020

Foto gevraagd!

Na meerdere jaren van verkenning, overleg, plannen en besluiten, is het dan zover: op 1 juli 2020 vormen we samen één Protestantse Gemeente in deze regio. Een nieuwe gemeente met een nieuwe naam: “Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal”. Dit samengaan willen we ook vieren. Dat doen we op zondag 5 juli 2020 om 10.30 uur in de Johanneskerk.

We vieren dat we samen gaan bouwen aan een nieuwe gemeente. Om de nieuwe gemeente letterlijk een gezicht te geven, zouden we u willen vragen een foto van u zelf op te sturen. Het gaat om een foto waarop duidelijk uw gezicht te zien is. Op een leuke manier zullen de foto’s in de dienst worden onthuld.

Uw foto kunt u mailen naar ds. Pier Prins.

Uiteraard hadden we graag met heel veel mensen dit samengaan willen vieren. Maar door de omstandigheden zijn we daarin beperkt. Wel kunnen voor het eerst weer met meer dan 30 mensen bij elkaar te kunnen komen. Rekening houdend met de 1,5 meter afstand kunnen we rond 60 mensen in de kerk verwelkomen. Maar alléén na aanmelding via Wim Hendriks (zie hier) en alles onder voorbehoud.

Op 5 juli willen we samen in één gebouw dit bijzondere moment markeren. Vanwege de KerkTV doen we dat in de Johanneskerk en daarom is er op deze zondag geen samenzijn in de Ontmoetingskerk.

Nadere informatie volgt nog.

En alvast bij voorbaat dank voor uw foto.

Pier Prinslaatste update.: