PGS

ZWO

printen

ZIN UIT HET GRUIZENKERKJE

29-04-2020

De maandelijkse ‘Zin en Hapjes’ zondagmiddagen in het Gruizenkerkje kunnen even niet meer. U was er misschien bij, elke eerste zondag van de maand. Mooie muziek, een gesproken column, goede gesprekken, en een hapje en een drankje. Prachtige thema’s hadden we al, ook heel geschikt voor deze tijd. Over hoop. Over troost. Over liefde. Over eindigheid. En nog veel meer.

Zondag 3 mei hadden we een column gepland over ‘Vrijheid’, met als columniste Sabine Crooijmans. Zij is humanistisch geestelijk verzorgster bij Zuyderland. Passend, drie dagen voor 5 mei. Maar wat is vrijheid eigenlijk ook een prachtig thema voor nu! Zeker omdat Sabine zo veel met Corona te maken heeft, ook persoonlijk. En de inbreuk die dat maakt op vrijheid.

Dus we dachten, we doen het toch, maar anders! Deze keer geen Zin ín het Gruizenkerkje, maar Zin uit het Gruizenkerkje. De column is opgenomen, en de mooie muziek wordt verzorgd door gitariste Mirte van Oord.


Dit is het plan. Als u mee wilt doen klikt u om vier uur precies op deze Youtube link: youtubefilm (als dat niet uitkomt kunt u dat trouwens op elk moment doen hoor ...)

En om het toch met een vrijheidsdronk af te sluiten kunt u rond half vijf aansluiten bij een gezellige ZOOM meeting. Zodat we samen het glas kunnen heffen. Klik daarvoor op zoommeeting

Namens het Zin in het Gruizenkerkje team,

Bert Stuijlaatste update.: