PGS

ZWO

printen

TWEEDE SPRINGDIENST 10 MEI OVER NOACH!

29-03-2020

In deze hectische tijden staat op 10 mei 2020 alweer de 7e Springdienst op de agenda. In verband met het Corona-virus kunnen we elkaar helaas nog steeds niet persoonlijk ontmoeten in de Johanneskerk. Hier hebben we iets op gevonden! We gaan voor het eerst een Spring!-dienst on-line organiseren.

De vaste elementen van een Spring!-dienst zullen natuurlijk aanwezig zijn: 1 persoon uit de bijbel staat centraal, er zal veel muziek zijn, de actualiteiten zullen besproken worden, er zal een sketch zijn en natuurlijk is er een persoonlijke overweging. Wellicht dat we elkaar ook virtueel kunnen gaan ontmoeten. We zouden het leuk vinden als jullie allemaal (virtueel) aanwezig kunnen zijn.

De volgende dienst in de Springserie is dus op zondag 10 mei online. We beginnen de dienst om 10.30 uur. Centraal in deze Spring!-dienst staat Noach. Noach was een voorbeeldig man, hij gedroeg zich altijd naar de hand van God. Iedereen kent de Ark van Noach natuurlijk en wist je dat Noach (metaforisch) met God gewandeld heeft op aarde? Het belooft weer een leuke en afwisselende dienst te worden.

Ook nieuwsgierig geworden? Volg te zijner tijd de bekende kanalen (nieuwsbrief, websites, facebook, etc.) voor meer informatie hoe je bij deze dienst aanwezig kunt zijn. Ook in deze virtuele dienst zijn kinderen van harte welkom.

Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.
 
 

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.
 
Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.

laatste update.: