PGMBD

ZWO

printen

VERGUNNING PARKEREN op de Mgr. Vranckenstraat: aanpassingen n.a.v. gesprekken met de Gemeente

25-11-2012

Sinds1 oktober 2012 is er vergunning-parkeren ingevoerd op de Mgr. Vranckenstraat, bij de Johanneskerk.
Het College heeft gesprekken gevoerd met de Gemeente over dit vergunning beleid.

Onderstaand vergunningbeleid is besproken met de Gemeente. Deze publikatie is onder voorbehoud daar het beleid nog door de Gemeente zal/moet worden  gepubliceerd in de "Trompetter".

Tijdstip van vergunningparkeren

Het vergunningparkeren geldt  alleen tijdens de winkel openingstijden.
Als op de zondagen de winkels open zijn dan geldt dat er vanaf 12.00 uur vergunning parkeren is. De tijden worden nog aangebracht op de borden.

Parkeervergunningengebied

Het gebied voor de Johanneskerk is sinds 2 weken vergunning vrij, dit geldt ook voor de overkant. Pas vanaf de huizenrij geldt het vergunningparkeren. Hier zijn ook de borden geplaatst.

de Tienbunder

De straat (de Tienbunder) tegenover de kerk behoort niet tot het vergunningengebied, dus hier kan altijd gewoon geparkeerd worden.  

grote parkeerterrein

Op het grote parkeerterrein tegenover de kerk, te bereiken via het 'Cornelus'pad, is vergunning vrij, dus auto’s kunnen ook hier geparkeerd worden .


Betaald parkeren

Vanaf januari 2012 wordt er betaald parkeren ingevoerd voor het vergunningengebied.

Intrekken uitgedeelde parkeerboetes

De gemeente heeft aangegeven dat alle parkeerboetes die uitgedeeld zijn, uit het systeem gehaald zijn. U hoeft dus geen acceptgiro te verwachten.
Mocht dit wel het geval zijn; neemt u dan contact op met Marijke Pelman (046-4854362) ook als u vragen heeft kunt u met haar contact opnemen.


laatste update.: