PGS

ZWO

printen

SPRINGDIENST OPZONDAG 9 FEBRUARI OVER DAVID

02-02-2020

De volgende dienst in de Springserie is op zondag 9 februari in de Johanneskerk in Sittard. We beginnen met koffie om 10.00 uur en de dienst start om 10.30 uur. Centraal in deze Spring! - dienst staat David. We kennen David als een bijzondere koning van Israël, maar ook als schrijver van vele psalmen. Het thema van de dienst is dan ook: ‘The Voice of David’.
 
De ochtend wordt afgesloten met ontmoeting onder het genot van soep en stokbrood voor wie daar zin in heeft.
Ook nieuwgierig geworden? Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er is crèche en kindernevendienst. We zien je graag komen.
Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.
 
Ook in 2020 gaan we vijf Springdiensten organiseren.
 
Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea


laatste update.: