PGMBD

ZWO

printen

ZIN IN HAPJES ZET DE SUCCESVOLLE REEKS DOOR

01-12-2019

Het blijft een aansprekende formule in de Gruizenkerk, steeds de eerste zondag van de maand. (Behalve in januari, dan is het de laatste …). Zin en Hapjes. Een gesproken column zet je aan het denken, en soms aan het glimlachen. Prikkelende stellingen staan als zoute stokjes op de statafels. Er is een wijntje of een vruchtensap. Er zijn hapjes. En er is muziek – soms op het beeldscherm, en soms live. In oktober startte het seizoen met het grote woord "Waarheid". Onze eigen journalist Jan de Koning hield een mooie beschouwing, en vond daarvoor zelfs een aantal zeer relevante Bijbelteksten.

In december gaat de column van Lianne van Oord over ‘Zuiverheid’. Een woord met veel associaties, zeker ook voor Lianne die bij de Water Maatschappij Limburg werkt. Maar ze heeft daar vast ook nog andere beelden bij.


Op 26 januari (dan dus de laatste van de maand!) verwachten we Chantal van Wersch, die het hospice in Born leidt. Zij spreekt over het grote en mooie woord ‘Troost’ en er zal muziek zijn van een klarinetensemble waar zij zelf in speelt. Iedereen is welkom en neem ook gerust mensen mee naar deze bijzondere zondagmiddagen. Steeds van vier tot vijf precies!laatste update.: