PGMBD

ZWO

printen

Vierde Springdienst op zondag 6 oktober over Paulus

06-10-2019

De 4e dienst in de Springserie is op zondag 6 oktober in de Johanneskerk in Sittard. We beginnen met koffie om 10.00 uur en de dienst start om 10.30 uur. Centraal in deze Spring! Dienst staat Paulus. Wat zo bijzonder is in het leven van Paulus is de complete ommezwaai die hij ondergaat als hij in contact komt met Jezus, een waarlijke bekering! Herken jij ook zo"n ommezwaai in je eigen leven? De ochtend wordt afgesloten met soep en (exotische) hapjes voor wie daar zin in heeft.

Ook nieuwgierig geworden? Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er is crèche en kindernevendienst. We zien je graag komen.
 
Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.
 
Er komt nog een bijeenkomst in de Spring! serie op zondag 17 november 2019. Noteer je het alvast? Ook in 2020 gaan we vijf Springdiensten organiseren.
 
Het Spring! Team: Ard, Caroline, Emma, Irene P, Irene vG, Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.


laatste update.: