PGMBD

ZWO

printen

DERDE SPRINGDIENST OP ZONDAG 19 MEI OVER JOZEF

19-05-2019

De 3e dienst in de Springserie is op zondag 19 mei in de Johanneskerk in Sittard. We beginnen met koffie om 10.00 uur en de dienst start om 10.30 uur. Centraal in deze Spring! staat Jozef, de zoon van Jacob. Wat we vooral zien in het leven van Jozef is dat zijn leven diepe dalen en grote hoogten kende. Hij was de grote liefde van zijn vader, ondervond jaloezie van zijn broers, werd in een put gegooid en verkocht als slaaf. Én hij had dromen die hem uiteindelijk tot een belangrijke man maakte bij de Farao. Hoe ging hij hiermee om, hoe kwam hij telkenmale weer uit die put, wat maakte dat hij bleef geloven dat God hem leidde in zijn leven? We zien je graag komen. De ochtend wordt afgesloten met soep en (exotische) hapjes voor wie daar zin in heeft.

In een goed gevulde tweede SPRING! dienst maakten we nader kennis met de sterke en krachtige Ruth. Veel kinderen, jongeren, ‘oudere jongeren’, 'jongere ouderen' en echte ouderen genoten van deze viering. Het was een actieve dienst met veel levendige elementen die aanspraken.
 
Ook nieuwgierig geworden? Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er is crèche en kindernevendienst.
 
Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.
Er komen nog meer bijeenkomsten in de Spring! serie op de zondagen. Noteer je ze alvast? 6 oktober en 17 november 2019.
 
Het Spring! Team: Ard, Caroline, Emma, Irene, Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea


laatste update.: