PGMBD

ZWO

printen

Synoïdos: Concert Stromen zaterdag 16 maart

16-03-2019

Na de première in oktober 2017 zal Synoidos, Koor dat je raakt! samen met het West Limburgs Mannenkoor uit België, Stromen opnieuw uitvoeren. In Stromen, rivier van leven, vergelijkt Synoidos een mensenleven met de stroom van een rivier.

Na vele enthousiaste reacties op het 1ste concert Stromen heeft Synoidos besloten van dit unieke project een live-opname te laten maken, op zaterdag 16 maart om 20:00 uur in de Johanneskerk, Mgr Vranckenstraat 9 te Sittard. U bent van harte welkom het concert bij te wonen.
 
De verhaallijn van Stromen, Rivier van Leven inspireerde koorleden Rianne Spa, Bert Stuij en Theo Zwartkruis tot het schrijven van 12 Nederlandstalige liedteksten. Dirigente Nadia Loenders componeerde de muziek. Tijdens het concert zijn er o.a. beelden te zien van kunstwerken gemaakt door leerlingen van het Trevianum.

Het voorprogramma wordt verzorgd door het houtblazersensemble Donax. Donax bestaat uit de professionele muzikanten Koen Cuijpers op klarinet, Jos Simons op hobo en Geert Brouwers op de fagot.

De entree bedraagt €10,-. Voor kaarten kunt u mailen naar synoidos@gmail.com. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.
 
Voor nadere informatie kunt u de website raadplegen: www.koor-synoidos.nl.
Met vriendelijke groet, de pr-commissie Synoidos, koor dat je raakt


laatste update.: