PGS

ZWO

printen

Toon Hermanshuis Sittard

10-02-2019

Het Toon Hermans Huis Sittard is één van de 75 open huizen die Nederland rijk is. Hiervan liggen er 6 in Limburg. In Venlo, Weert, Roermond, Parkstad, Maastricht én Sittard.

Dankzij haar goed opgeleide medewerkers en beroepskrachten is het Toon Hermans Huis uitgegroeid tot een Huis waar mensen in een moeilijke periode kracht kunnen vinden.

De missie van het Toon Hermanshuis is: kwaliteit van leven verbeteren van mensen met kanker en hun naasten.

Wat biedt het toon Hermanshuis?

  • Diverse activiteiten die gericht zijn op ontspanning en het herwinnen van energie
  • Lotgenotencontact, waarin je kunt delen en luisteren naar elkaar
  • Een kopje koffie drinken en even uitrusten, niets moet, veel kan
  • Lezingen, groepsbijeenkomsten en voorlichting over uiteenlopende onderwerpen
  • Of een gesprek met één van onze getrainde medewerkers


De diagnose kanker kan veel bij je teweegbrengen. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als iemand in je directe omgeving met kanker is geconfronteerd.

Loop je rond met vragen, ben je bang en verdrietig of merk je dat de relatie met je dierbaren onder druk staat? Weet dan dat het Toon Hermans Huis Sittard er ook voor jou is. Als je zelf ziek bent (geweest), als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden. De sfeer van het huis kun je het beste zelf beleven. Niet iedereen durft echter zomaar de drempel over van een open huis voor mensen met kanker en hun naasten. Daarom zegt het toon Hermanshuis: voel je welkom! Kom gerust binnenlopen en ervaar wat het jou te bieden hebben. Het Toon Hermanshuis zijn er speciaal voor jou. Er is geen verwijzing of afspraak nodig.

Toon Hermans Huis Sittard
Paardestraat 31
6131 HB Sittard
T: (046) 4516474
info@toonhermanshuissittard.nl


laatste update.: