PGS

ZWO

printen

Spring!

31-03-2019

Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag.

Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen.

Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.

Spring! laat zich inspireren door mensen die God ontmoet hebben of Jezus gevolgd hebben.

Nieuwsgierig geworden? De eerste dienst in de Spring! serie is op zondag 3 februari 2019 om 10:30 uur in de Johanneskerk in Sittard. Centraal in deze Spring! staat Petrus, die onbevreesd zijn voet op het water zette en die Jezus volgde tot in het hol van de leeuw.

Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er komen nog meer bijeenkomsten in de Spring! serie op de zondagen 31 maart, 19 mei, 6 oktober en 17 november 2019. Schrijf ze vast in je agenda!


Wanneer: zondag 31 maart, 19 mei, 6 oktober en 17 november 2019
Waar: Johanneskerk
Informatie: het Spring! team: Caroline Steenwijk, Ard Kolkman, Irene Pluim, Rolinka Boltong, Thea Coenen, Rosetta Lemmens, Emma de Koning, Maurice Hendriks, Nely Schep en Marnix van Gurp. (m.vangurp@hetnet.nl)


laatste update.: