PGMBD

ZWO

printen

Spreken over geloven Bericht van GBU

21-04-2012

Bezinningsdag 21 april 2012

Bericht van Geleen-Beek-Urmond

De laatste jaren is er een hernieuwde interesse voor religie in onze samenleving, waarbij het spreken over God niet langer taboe is. Wat is het beeld dat jij van God hebt? Hoe spreken we over God? Hoe en waar ervaren we God? Wat voor betekenis heeft bidden voor jou? Worden we buiten de eigen kring nog “verstaan”? Daar gaan we het over hebben.

In 2010 is een eendaags programma  in Gangelt ons goed bevallen. Vorig jaar hadden we de datum niet zo handig gepland waardoor er veel mensen niet mee konden doen. Daarom is de datum nu vervroegd en hopen we dat iedereen die er zin in heeft, er ook bij zal zijn.

We  gaan naar Baal ( D) , een zustergemeente waar we al eens eerder te gast zijn geweest. We sluiten de dag af met een gezamenlijke maaltijd . We vertrekken tegen 9 uur, en je bent rond 10 uur ’s avonds weer thuis.

De dag staat open voor iedereen die mee wil denken, praten, luisteren en doen. Deze uitnodiging is ook aan onze geloofsgenoten in Sittard-Grevenbicht gericht. We vragen een bijdrage om de kosten die worden gemaakt te dekken; dat zal ergens rond € 12,50 per persoon uitkomen.

Opgeven graag voor 7 april  bij : Joop Joosen, tel. 4430110   e-mail: joop.joosen@planet.nl

 

 


laatste update.: