PGMBD

ZWO

printen

Concert Lenny Kuhr in het Podiumkerkje van Grevenbicht

07-05-2017

Zondagmiddag 7 mei 2017 geeft Lenny Kuhr een concert in het Podiumkerkje.
Aanvang 15.00 uur,
entree € 15,00.
Het Podiumkerkje vindt u in de Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Lenny Kuhr reist met haar programma "Gekust door de eeuwigheid" langs de kleine podia. Ze kiest bewust voor mooie kleine speelplekken zoals kerkjes, kapellen, huiskamers en kasteeltjes, en dus ook voor het Podiumkerkje.

"Gekust door de eeuwigheid" is een vitaal, bewogen, spiritueel, actueel en emotioneel programma. Als geen ander weet Lenny met haar présence, haar verhalen en haar muziek het publiek diep te raken. Concerten hebben het karakter van een ontmoeting die zich na afloop van het concert voortzet aan de cd-tafel waar vaak nog lange gesprekken plaats vinden.

Dat zij haar programma 'spiritueel' noemt, wil niet zeggen dat het zweverig is. Integendeel! Lenny put haar inspiratie uit de actualiteit en reflecteert daar op haar eigen wijze op. Zo ontstond bijvoorbeeld het lied "Moederhart" naar aanleiding van het conflict tussen Israël en de Palestijnen, en werd natuurlijk mede ingegeven door het feit dat haar kinderen en kleinkinderen in Israël wonen.


Lenny wordt in het Podiumkerkje begeleid door Reinier Voet (gitaar en zang) en Mischa Kool (basgitaar en zang). Het wordt gegarandeerd een prachtig concert!

Reserveer tijdig uw kaarten via info@podiumkerkje.nl of via tel. 046-485 75 36.

Meer informatie over Lenny Kuhr is te vinden op haar website www.lennykuhr.com.


laatste update.: