PGMBD

ZWO

printen

Ditiswatutis: de band met een boekenlijst!

11-03-2017

Op zaterdag 11 maart 2017 treedt de formatie Ditiswatutis op in het Podiumkerkje. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00. 

Ditiswatutis wordt gevormd door Johan Dekker (zang, mondharmonica), Gerald Rijzewijk (bas) en Willem Bulens (zang, gitaar). De rest van de band zit in de ipad… Het bijzondere van deze band is, dat ze hun muziek en liedteksten baseren op de boeken die ze hebben gelezen. Boeken die indruk hebben gemaakt, en waar ze iets over kwijt willen. En hoe kun je dat beter doen, dan met een mooie tekst en goede muziek? Tussen de nummers door vertellen ze waar het boek over gaat, en wat het voor hen heeft betekend. En wij als publiek worden uitgedaagd om ook ons verhaal te vertellen. Een opvallend programma,  voor boekenwurmen en liefhebbers van Nederlandse luisterliedjes.

Naast de boekenlijst, hanteert de band ook een ‘heldenlijst’. Op deze lijst staan nummers van Toon Hermans, Ramses Shaffy, Gerard van Maasakker, Jeroen Zijlstra en nog andere grootheden uit de kleinkunst. Kortom: een avond om niet te vergeten! Wil je al vast iets van hun muziek horen, neem dan een kijkje op hun FaceBook pagina: www.facebook.com/ditiswatutis.

Reserveren: stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl of bel 046-485 75 36.laatste update.: