PGMBD

ZWO

printen

Paaspelgrimage op Vlieland

13-04-2017

Omdat wij, Rietje en Roel Molemaker, de Paaspelgrimage 2016 op Vlieland hebben meegemaakt en daar een heel bijzondere, zegenrijke ervaring aan hebben beleefd, brengen wij van harte dit persbericht onder jullie aandacht (en actie ?!).

Van donderdag 13 april tot en met maandag 17 april 2017 wordt er voor de tweede keer een Paaspelgrimage gehouden.

De paasperiode is een bijzondere tijd, helemaal als je die met anderen doorbrengt op het mooie eiland Vlieland en dat doet als pelgrim, stap voor stap, van dag tot dag.

Het autoluwe Vlieland, met zijn prachtige zeventiende-eeuwse kerk, is dé plek voor stilte, wandelingen, gesprekken en de rituelen waarmee we van Witte Donderdag naar Pasen gaan. Tijdens de Pelgrimage worden er vieringen gehouden, maar er is ook tijd voor uzelf. Daarnaast worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals film, samen eten, meditatie en het bewust worden van wat pelgrimeren is. Er is ook aandacht voor kunst en uiteraard veel contact met de natuur.

Er kunnen maximaal dertig deelnemers mee. De begeleiding is in handen van Frans Weeda, predikant op Vlieland en Aart Mak, predikant van Kerk zonder Grenzen. Een aantal eilanders zal de groep pelgrims graag wegwijs maken of op onderdelen meedoen.

Wanneer: Van donderdag 13 april tot en met maandag 17 april 2017
Prijs: € 299,-. Dit is inclusief 4x overnachting in B&B Torenzicht * 4x ontbijt * 4x lunchpakket * 3x diner. En exclusief: 1x diner * reiskosten naar Harlingen * boot naar Vlieland (www.rederij-doeksen.nl).
Let op: mocht u een tweepersoonskamer voor u alleen willen, dan geldt een meerprijs van €100.


Inschrijving: Stuur een mail met uw adresgegevens naar Piety de Boer (pietydeboer@hotmail.com). U ontvangt van ons antwoord, een aantal praktische gegevens en het verzoek een aanbetaling van € 100 te doen. Na ontvangst van dat bedrag is uw aanmelding definitief. Mocht u zich nadien terugtrekken dan krijgt u niet uw geld terug. Een annuleringsverzekering is daarom zeer aan te bevelen. Stuur eventuele dieet- en andere wensen mee, dan kunnen wij deze in behandeling nemen.

Mobiliteit voor de pelgrimagewandeling op zaterdag is noodzakelijk; een alternatief programmaonderdeel behoort tot de mogelijkheden.

Half maart 2017 ontvangt u het definitieve programma en alle overige gegevens.

Meer informatie:
Frans Weeda, tel. 0562-85 05 18, fhweeda@home.nl
Aart Mak, tel. of 06-47 76 10 30, aartmak@mac.com
Zie ook de Facebookpagina: Paaspelgrimage Vlieland


laatste update.: