PGMBD

ZWO

printen

INLOOPHUIS "BIE ZEFKE" ZOEKT VRIJWILLIGERS

06-01-2017

Vind je het prettig om met allerlei mensen in gesprek te gaan? Kun jij je verplaatsen in de situatie van dak- en thuislozen? Kun je mensen aanspreken op hun gedrag? Ben je een dag per week beschikbaar van 9:30 uur tot 12:30 uur? Dan is het misschien iets voor jou om vrijwilliger te worden bij Inloophuis bie Zefke, huiskamer voor dak- en thuislozen aan de Engelenkampstraat in Sittard.

Onze huiskamer is zeven dagen per week open. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er een warme maaltijd bereid. Op de andere dagen is er soep. Inloophuis bie Zefke is ontstaan vanuit de kerken in Sittard-Geleen. Elke dag begroeten we tussen de 20 en 40 gasten. Ze zijn op zoek naar een luisterend oor, een praatje, een thuisgevoel.
Onze gasten zijn over het algemeen kwetsbare mensen, al dan niet verslaafd aan alcohol of drugs, sommigen met een psychische of gedragsproblematiek. Bij bie Zefke zijn ze welkom, zonder voorwaarden vooraf. Desgewenst wijzen we mensen de weg naar instanties en/of hulpverleners.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar mart@bie-zefke.nl of bel naar Anno Braaksma: 046-4583564.
Gewoon eens binnenlopen kan natuurlijk ook aan de Engelenkampstraat 27 in Sittard (tegenover het gemeentehuis/ING-bank). Links om het gebouw heen lopen en dan rechts de trap af.
Van harte welkom!
Kijk voor meer informatie op www.bie-zefke.nllaatste update.: