PGMBD

ZWO

printen

Cultura Vita

12-11-2016

12 november-De Popronde

Cultura Vita organiseert één keer per maand op zondagmiddag een muzikaal optreden, waarbij wordt gestreefd naar zoveel mogelijk variatie. Het niveau is altijd zeer goed. De optredens vinden plaats in De Gruizenkerk, Gruizenstraat 3 te Sittard. De entree bedraagt € 10 inclusief een consumptie in de pauze. Houdt u van muziek en brengt u graag een prettige zondagmiddag door, dan bent u bij ons van harte welkom! Wij hopen u vaak te ontmoeten.

11 september 2016, Trio Florian
FLORIAN is een muziekgroep, bestaande uit drie Limburgse muzikanten: Peter Aerden: chromatische accordeon, Vivian Jacob: keltische harp, en Jan De Weer: blokfluiten en gitaar.
Deze groep is geïnspireerd door Keltische muziek, maar het repertoire werd inmiddels uitgebreid met muziekstukken uit andere landen. Naast het muzikale gedeelte, wordt er ook aandacht besteed aan de verhalen achter de melodieën. De frisse, warme sound van de blokfluit, het volle geluid van de chromatische accordeon tezamen met de sprankelende klanken van de Keltische harp geven een dynamisch geheel, waarbij je kan wegdromen…
Aanvang: 15.00-17.00 uur. De entree bedraagt € 10 inclusief een consumptie in de pauze.

9 oktober 2016, Swamp
In hun feestelijke show neemt Swamp u mee op een reis in de tijd van begin jaren ’30 tot hedendaagse blues.
Daar waar Tom Waits en Johnny Cash elkaar ontmoeten ontstaat Swamp. SWAMP is een hillbilly country blues band van vier jonge muzikanten. Ze zijn bekend geworden in Zuid-Limburg dankzij het winnen van het straatmuzikantenfestival in Heerlen waarna zij volop op tour zijn gegaan. Hun bezetting bestaat o.a. uit contrabas, dobro, banjo en wasbord.
Aanvang, 15.00-17.00 uur . Entrée € 10.00.

Houdt u van muziek en brengt u graag een prettige zondagmiddag door, dan bent u bij ons van harte welkom! Wij hopen u vaak te ontmoeten! Zie voor nieuwe concerten op www.culturavita.nl

12 november-De Popronde
De Popronde is het grootst rondreizende festival van Nederland en komt op zaterdag 12 november naar Sittard.
Ook het Gruizenkerkje doet mee, in samenwerking met het restaurant. Hier zullen twee artiesten gaan optreden. Puur, solo en akoestisch. Dit zijn Ruud Fieten en David Benjamin. Hoogstwaarschijnlijk een 's middags en een 's avonds.
Verder zal door de gehele stad op veel locaties andere bands/artiesten staan. Een groot muzikaal feest!
De tijden zijn nog niet bekend, hou daarvoor de website in de gaten http://www.popronde.nl/steden/sittard
Camiel Rodigas

Bij het ter perse gaan van dit boekje is het volledige programma van de activiteiten in het kerkje aan de Gruizenstraat nog niet bekend. Het kerkje staat op facebook, dus het aanmelden als ‘vriend’ is zeker aan te bevelen.laatste update.: