PGMBD

ZWO

printen

JONGEREN SLUITEN SEIZOEN AF MET BBQ

06-10-2016

De jaarlijks terugkerende barbecue ter afsluiting van het jongerenwerkseizoen was een feit op zondag 17 juli. En uiteraard, zoals de traditie leeft, in de achtertuin van de familie Stuij. Het weer had de uitnodiging ook gekregen en hier gehoor aan gegeven, want het was lekker zonnig met een paar stapelwolkjes aan de blauwe lucht en een aangename temperatuur van 25°C.

Vanwege verschillende andere activiteiten van onder andere verenigingen had een aantal jongeren zich (tot hun eigen spijt) afgemeld. Ondanks dat was er toch een groep van 20 personen (jongeren en volwassenen bij elkaar opgeteld). Met diverse soorten vlees, salades, groenvoer, stokbrood en sausjes was het een smakelijke maaltijd en was er meer dan genoeg voor iedereen.

Naast het lekkere eten werden er gezellige gesprekken gevoerd, werd er door enkelen gedemonstreerd hoe men een Pokémon vangt met behulp van de populair geworden app op de smartphone en werd de spijsvertering geholpen door te gaan voetballen, badmintonnen of tafeltennissen.

 

Emma de Koning.

laatste update.: