PGS

ZWO

printen

JOHANNESKERK VIERT HAAR GOUDEN JUBILEUM

06-10-2016

Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat de Johanneskerk  in gebruik werd genomen. Door een rampzalige brand werd het vorige kerkgebouw dat op dezelfde plaats stond verwoest.

Door inspanning van velen binnen en buiten onze kerkelijke gemeente werd een prachtig nieuw kerkgebouw neergezet, waarin we ons nog steeds heel erg goed thuis kunnen voelen.

Onze kerk geeft ons nog steeds een thuis voor de wekelijkse kerkdiensten en de vele activiteiten die daarnaast plaatsvinden.

Om de vijftigste verjaardag van ons kerkgebouw te vieren is er in mei 2016 in Gaandeweg en in de kerkdienst van 28 mei al aandacht besteed aan dit jubileum.

Echter willen we op 27 november in en na de dienst dit bijzondere jubileum vieren met de eigen gemeenteleden maar ook met vertegenwoordigers uit de Sittardse gemeenschap die destijds zo actief betrokken waren bij de  herbouw van de Protestantse Johanneskerk. We nodigen u daarom ook van harte uit om bij de dienst van 27 november a.s. aanwezig te zijn en daarna te genieten van koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Namens de Kerkenraad en het College van Kerkrentmeesters, Bas van Dongen.laatste update.: