PGMBD

ZWO

printen

Mejoeches treedt op in het Podiumkerkje

30-10-2016

Op zondagmiddag 30 oktober 2016 treedt Klezmer orkest “Mejoeches” op in het Podiumkerkje. Aanvang 15.00 uur. Het kerkje is open vanaf 14.30 uur.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Anna Janssen (viool), Jesse de Haas (piano), Martha Mulder (zang) en Marc Bongers (klarinet) vormen samen het bekende Klezmer orkest Mejoeches. Zij brengen een wervelend programma met vrolijke dansmuziek en meeslepende melancholieke melodieën. Naast de authentieke temperamentvolle instrumentele nummers, kunt u ook luisteren naar volksliederen uit de traditionele Jiddische cultuur en sfeervolle luisterliederen die stammen uit het Jiddische theater. Mejoeches weet al ruim 22 jaar lang het publiek te raken met hun klezmermuziek. Elk concert is een muzikaal feest!

Voor meer informatie over Mejoeches, zie www.mejoeches.nl.

In verband met de verwachte toeloop is het verstandig een entreekaartje te reserveren bij Corona Smitskam, tel. 046-4852242, of via info@podiumkerkje.nl.

Een entreekaartje kost 15 euro. Vrienden van het Kerkje krijgen 20% korting! Al weer een goede reden om ook Vriend van het Kerkje te worden...laatste update.: