PGMBD

ZWO

printen

Bluegrass Beeg start weer in het Podiumkerkje!

14-10-2016

Net zoals de voorgaande jaren vindt de aftrap van het jaarlijkse event Bluegrass Beeg plaats in het Podiumkerkje!

Op vrijdagavond 14 oktober 2016 kunnen de liefhebbers van Bluegrass muziek al vast in de stemming komen, met een optreden van de Duitse band Dreckpack. In het Podiumkerkje aan de Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht maken we er een prachtige avond van!

Dreckpack: een trio uit Duitsland dat er staat. Levenservaring gecombineerd met  levensvreugde en muzikaliteit zorgen voor een heerlijke muzikale mix. Waarbij genieten het toverwoord is. Ze brengen voornamelijk muziek uit de jaren 60 en 70. Ze verstaan de kunst als geen ander om lang vergeten Country blues en Bluegrass nummers nieuw leven in te blazen.

Heb je deze tijd zelf bewust meegemaakt dan zal je al snel het nostalgische gevoel herbeleven. Maar zo niet dan zul je mooie muziek gaan ontdekken. Evergreens zullen dus aan bod komen maar ook de liefde voor de traditionele Bluegrass, folk en country muziek zal ruimschoots de revue passeren.
DreckPack kenmerkt zich door de onnavolgbare 3 stemmige close-harmony zang,  ondersteund door mandoline, gitaar, banjo en contrabas.


Gabriele R Weber; zang, gitaar en mandoline.
Rainer Diekamp; zang en contrabas.
Rudiger Gies; zang, banjo en gitaar.

Voor sponsors en vrijwilligers van het evenement Bluegrass Beeg is de entree gratis. Overige bezoekers betalen een entreeprijs van slechts 5 euro. Er zijn online kaarten te bestellen. Zie http://bluegrassbeeg.com/shop/ .

Meer info, ook over het Bluegrass Beeg programma in Oos Hoes op 15 oktober, vind je op www.bluegrassbeeg.com.


laatste update.: