PGMBD

ZWO

printen

Cynthia Knoch met Zuiderwind Blaaskwintet in het Podiumkerkje

11-06-2016

Op zaterdag 11 juni 2016 geeft het Zuiderwind Blaaskwintet samen met sopraan Cynthia Knoch een concert in het Podiumkerkje.
Aanvang 20.00 uur.
Entree € 15,00.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Het Zuiderwind Blaaskwintet bestaat uit Astrid Handels (dwarsfluit), Dorien Schroten (hobo), Michelle Geerlings (klarinet), Txemi Erxebarria (hoorn) en Inge Peters (fagot). Professionele musici uit Belgisch- en Nederlands Limburg, die actief zijn in diverse orkesten en academies.

Het kwintet staat bekend om hun veelzijdige en uitdagende repertoire. Naast klassieke muziek spelen zij ook moderne werken en het meer populaire repertoire. Dat leidt tot verrassende concerten!
Zie www.zuiderwind.eu.Sopraan Cynthia Knoch komt in het Podiumkerkje het blaaskwintet versterken. Cynthia begon haar zangstudie aan het conservatorium van Maastricht en behaalde haar masters aan het Tilburgse conservatorium. Haar podiumdebuut maakte zij in 2000, in Leonard Bernstein’s ‘West Side Story’. Daarna volgden vele optredens in concerten, musicals, operettes, opera’s en solo recitals. In 2012 trad ze toe tot het koor van André Rieu’s Johann Strauss Orkest. Daarnaast maakt ze als ‘Lola Marie’ deel uit van ‘Les chats noirs’, een professioneel ensemble dat met cabaret liedjes uit de roaring twenties op vele podia te zien is (www.lolamarie.eu).

Het programma dat op 11 juni in het Podiumkerkje wordt uitgevoerd, is zeer afwisselend. Licht klassiek (Franz Lehar, Johann Strauss), musical (Sound of music, West side story), maar ook bekende meezingers als  ‘Moon River’, When I’m 64’, en ‘La vie en rose’.

Kortom: weer een prima voorstelling in het Grevenbichtse Podiumkerkje!

Voor informatie en reserveren bel 046-4852242 of stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl.


laatste update.: