PGMBD

ZWO

printen

VANUIT HET PASTORAATSTEAM: MEELEEFBORD

03-05-2016

In de hal heeft u wellicht al een verandering gezien, ongeveer op de plek waar de predikant en ambtsdrager altijd staan om u de hand te schudden. Er hangt namelijk een bord aan de muur, een "meeleefbord"

De pastoraatsgroep heeft deze laten ophangen. De bedoeling is om het ‘naar elkaar omzien’ ook op een andere manier vorm te geven. We hopen dat dit initiatief zal aanslaan.  Als u mensen weet die het fijn vinden, of op prijs stellen, om een kaart te ontvangen, vanwege ziekte, een moeilijke, of juist een mooie periode. Dan kunt u op een briefje de naam en het adres van deze persoon schrijven. En deze in het ‘drieluik’ ophangen. Daar hoeft dan geen telefoonnummer bij, want het gaat om een kaartje, niet om een bezoekje. U kunt de briefjes die erbij liggen ook gebruiken om juist
een naam óver te schrijven, om een kaart te sturen. Dan graag even een kruisje zetten op het briefje met die naam, dan weten we hoeveel belangstelling er is. Het meeleefbord moet nog een beetje ‘inburgeren’. Samen maken we dit meeleven met elkaar mogelijk. Wel is het dus belangrijk om goed te weten dat de genoemde mensen het initiatief waarderen, wellicht kunt u het dan even navragen? De pastoraatsgroep ‘beheert’ het bord en na afloop van de zondagse ontmoeting wordt het ook weer gesloten zodat de namen niet meer zichtbaar zijn. 


laatste update.: